Private label koffie

Boost de branding van je bedrijf met je eigen koffiemerk

Stel in onze koffiebranderij een unieke mengeling samen, waarvan jij zelf de smaak en de prijs bepaalt. Met je eigen koffiemerk op de markt, vertel jij als bedrijf een smaakvol verhaal. Zo zorgen we samen voor de beste koffiebeleving in het kopje van je klant.

 

De eerste stap, smaaktest

We starten met de cupping  van een diversiteit aan koffiesmaken dankzij een uitgelezen selectie van origine koffiebonen.

 

De Tweede stap, kiezen

We proeven de brandingen die, op basis van de resultaten tijdens de cupping, jouw unieke koffiemengeling wordt. Zo combineer je de kwaliteit van jouw koffie met de smaak van je bedrijf.

 

Referenties

kazart
kazart-logo
Guy en Monique van Koffiebranderij Gimo stralen professionaliteit uit. Ze kennen hun vak. En dat is belangrijk voor ons. Ze begrepen meteen waarnaar we op zoek waren. Hun persoonlijke aanpak en vakkennis was voor ons een grote meerwaarde.

We werden als ‘echte’ klanten ontvangen, met raad en daad bijgestaan bij het proeven en voorzien van tips en tricks voor de uitdaging waar we voor stonden. Zo kwamen we tot onze eigen kwaliteitsvolle Koffie Kazart.
Karl Heurckmans
Kazart